Rebuild your Self Confidence

Krijg in één dag een beter zelfbeeld en durf kansen te pakken!

Dit is hét Live Event voor het hervinden van jouw zelfvertrouwen!

Rebuild your Self Confidence​

Krijg in één dag een beter zelfbeeld en durf kansen te pakken!

Dit is hét Live Event voor het hervinden van jouw zelfvertrouwen!

Kies voor leiden in plaats van lijden

Levensgeluk ervaar je als je je zeker voelt, je je successen viert en bovenal van jezelf houdt. Misschien voel jij op dit moment dat jouw levensgeluk grotendeels afhankelijk is van de bevestiging van anderen. Ik weet als geen ander hoe lastig het is om dit om te draaien, maar het is mogelijk. Door intensief in mijzelf te investeren, is het mij uiteindelijk gelukt om krachtig op eigen benen te staan. Ik gun jou dit gevoel van zelfliefde ook.

Sluit daarom aan bij mijn Live Event, vind aansluiting bij gelijkgestemden en maak de rest van jouw leven meer evenwichtige keuzes die ECHT bij jou passen.

Bloemen bloeien waar ze ruimte krijgen, mensen ook

Een gebrek aan zelfvertrouwen is geen momentopname. Het ontstaat door de jaren heen en is hardnekkig. Misschien kreeg jij vroeger te weinig bevestiging of ben je gepest. Ook een dominante ouder speelt vaak een rol. En als je juist te veel bent beschermd, kan het zijn dat je hierdoor onzeker bent geworden. Er zijn talloze redenen voor het ontwikkelen van weinig zelfvertrouwen.

Het is tijd om los te laten…

Ervaar de kracht, groei en liefde van gelijkgestemden!

Verwacht deze dag geen poespas, afleidingen en moeilijke theorieën. Bij dit Live Event gaan we naar jouw binnenwereld en ligt de focus compleet op het vergroten van jouw zelfvertrouwen. Jij krijgt handvatten voor de rest van je leven, zodat jij vertrouwen hebt in jouw eigen kunnen.

Natuurlijk ervaart iedereen Rebuild your Self Confidence anders, maar dit mag jij sowieso verwachten:

Tijdens deze dag geniet jij van een gezonde lunch.

Als klap op de vuurpijl komt er ook een fantastische gastspreker

Datum: 23 maart 2024
Locatie: Oohm spiritueel centrum, Bekslaan 22, 2114 AR Vogelenzang
Tijd: 9.30 uur tot 16.30 uur.

Profiteer nu van een instapprijs van slechts 397 €247.

Het Live Event is een opstap naar iets groots

Gastspreker:
Marie-José Bosch-Kuiper

Wat hebben sales en coaching met elkaar te maken? Is matchmaking vergelijkbaar met recruitment? Hoe beweeg je de ander in de richting die jij wilt?

Marie-José Bosch-Kuiper was accountmanager, matchmaker en consultant. Vandaag de dag gebruikt ze haar kennis en ervaring als datingcoach, ondernemer en recruiter. Als liefdesexpert is ze regelmatig te zien in de media en vandaag spreekt ze bij ons over: De link tot verbinding
‘Om contact te kunnen maken met de ander moet je eerst weten wie jij zelf bent. Hoe stel je je kwetsbaar op zonder je zwak te voelen? Hoe krijg je echt verbinding met je ander zonder jezelf weg te cijferen.’

In circa 20 minuten leert Marie-José ons over authenticiteit en kwetsbaarheid en hoe dit leidt tot verbinding.

Deelnemers van de vorige editie merken dat zij na het Live Event voelen dat de energie in hun lichaam stroomt. Zij zitten beter in hun vel, staan positiever in het leven, pakken kansen met beide handen aan en durven vooral voor zichzelf te kiezen.

Hier zijn wat opmerkingen van het vorige zelfvertrouwen event:

Het is absoluut niet gek dat het Live Event naderhand zorgt voor emoties en vragen. Na het Live Event plannen we een call in om daar rustig over te praten. Deze call zit bij de prijs inbegrepen.

Voel je niet bezwaard…

Nee, je bent niet alleen. Wees niet bang dat jij de enige bent die kampt met een gebrek aan zelfvertrouwen, angsten of een burn-out. Deze feiten vertellen het verhaal…

  1. 1 op de 11 (9 procent) jongvolwassenen (18 tot en met 34 jaar) in Nederland heeft een hoog risico op een angststoornis of een depressie in 2020. Dit is een toename ten opzichte van 2016, toen had 7 procent een hoog risico, in 2012 was het 6 procent. Deze groep heeft te kampen met een laag zelfvertrouwen en een laag zelfbeeld.
  2. In Nederland loopt 70% van de mensen rond met emotionele trauma’s. Deze mensen hebben last van sombere gevoelens, voelen zich gespannen, kampen met paniekaanvallen en hebben regelmatig onverklaarbare huilbuien.
  3. In 2021 hadden bijna 1,3 miljoen Nederlandse werknemers burn-outklachten. Dat zijn er iets meer dan in het corona jaar 2020 (1,2 miljoen), maar net zo veel als in 2019. Burn-out heeft meestal als oorzaak perfectionisme, onzekerheid en een negatief zelfbeeld.

Hulp vragen is niet gek. Zet de eerste stap naar meer zelfvertrouwen!

Wat anderen zeggen…

“Ik werd geraakt door de meditatie en de hypnose. Toen realiseerde ik me dat ik meer op mezelf moet letten. Ik geef deze dag een 8 en dat is voor mij heel hoog.”

“Prachtig dat er mensen waren uit diverse leeftijdsgroepen. Ik was de jongste maar ik heb 30ers, 40ers en 50ers ontmoet.”

“Ik heb nu geleerd om filosoferend te praten tegen mijzelf. Nieuwsgierig zonder waardeoordeel. Ik begrijp hoe belangrijk en krachtig mijn interne communicatie is. Veel praten in en met mezelf waarbij ik mezelf complimenten maak en lief ben tegen mezelf. Begrip en empathie. Het geeft mij nu al heel veel energie.”

“Ik heb zoveel inzichten gekregen en die heb ik op deze dag ook kunnen delen met anderen. Heel fijn was dat. Deze dag krijgt een 10”

Zelfvertrouwen kun je leren

Zelfvertrouwen
kun je leren

FAQ's

Frequently Asked Questions.

Kan iedereen meedoen?

Iedereen die wil werken aan zijn of haar zelfvertrouwen is van harte welkom.

Wat is het verschil tussen dit Live Event en Inner Child Healing?

Bij Inner Child Healing ligt de focus op het verwerken van trauma’s en heling. Bij het Live Event werken jij en de andere deelnemers aan het vergroten van HET zelfvertrouwen.

Ik was al bij de Inner Child Healing. Heeft dit Live Event dan nut?

Jazeker. Deze events staan los van elkaar.

© 2024 Maddy Ramsingh

Zelfliefde Weekplan

Geef jij jezelf elke dag genoeg tijd en aandacht?
Of gaat alles en iedereen voor en kom jij op de laatste plaats?

Dit zelfliefde weekplan is een journal speciaal gemaakt om je te helpen herinneren dat jij een prioriteit in jouw leven bent.

A love long journey | Masterclass Zelfliefde

Maddy Ramsingh gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je de gratis meditatie te e-mailen en tips, inspiratie en activiteiten van Maddy Ramsingh.

Je kunt elk moment uitschrijven voor de nieuwbrief door op “unsubscribe” te klikken in de link in de footer van elke e-mail nieuwsbrief die je van ons ontvangt, of door een e-mail te sturen naar info@maddyramsingh.nl.

We behandelen je informatie zorgvuldig. Voor meer informatie over ons privacy beleid kun je kijken op onze website. Door in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met deze privacyverklaring.

Wat leuk dat je je aanmeldt voor de nieuwsbrief

Je ontvangt een paar keer per maand tips, inspiratie en leuke informatie over hoe je jouw zelfliefde kunt vergroten.

Gratis Meditatie voor meer Zelfvertrouwen

Download direct de meditatie op je computer, iPad of mobiel.
Je ontvangt ook binnen 15 minuten een link in je mailbox.

Maddy Ramsingh gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je de gratis meditatie te e-mailen en tips, inspiratie en activiteiten van Maddy Ramsingh.

Je kunt elk moment uitschrijven voor de nieuwbrief door op “unsubscribe” te klikken in de link in de footer van elke e-mail nieuwsbrief die je van ons ontvangt, of door een e-mail te sturen naar info@maddyramsingh.nl.

We behandelen je informatie zorgvuldig. Voor meer informatie over ons privacy beleid kun je kijken op onze website. Door in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met deze privacyverklaring.