Privacy- en cookiestatement

maddyramsingh.nl, gevestigd aan Keizersgracht 121, 1015 CJ Amsterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens
https://maddyramsing.nl
Keizersgracht 121
1015 CJ Amsterdam
+31 (0)6 20 07 05 96

In dit privacy- en cookiestatement informeren we je welke gegevens wij verzamelen, hoe wij deze gegevens verzamelen en waarom wij dit doen. Daarmee voldoen wij aan de verplichtingen van de privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Wij behandelen jouw persoonlijke informatie vertrouwelijk en zorgvuldig en delen gegevens alleen met anderen die ons ondersteunen bij de bedrijfsvoering. Dit zijn partijen als de webdesigner, boekhouder en hostingpartij.

Persoonsgegevens die wij verwerken
maddyramsingh.nl verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Persoonsgegevens die je zelf aan ons verstrekt:
– Voor- en achternaam
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt in correspondentie en telefonisch

Persoonsgegevens die we verzamelen wanneer je onze website bezoekt:
– Locatiegegevens
– Gegevens over jouw activiteiten op onze website
– Internetbrowser en apparaat type

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
maddyramsingh.nl verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@maddyramsingh.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Geautomatiseerde besluitvorming
maddyramsingh.nl neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van maddyramsingh.nl) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
maddyramsingh.nl bewaart je persoonsgegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Persoonsgegevens Bewaartermijn Reden
Personalia 7 jaar Belastingwetgeving / zodat we jouw gegevens kunnen terugvinden
Adres 7 jaar Belastingwetgeving / zodat we jouw gegevens kunnen terugvinden
Telefoonnummer Tot 3 jaar nadat je actief klant bij ons bent geweest Om je gegevens terug te kunnen vinden of om eventueel contact op te nemen
E-mailadres Tot 3 jaar nadat je actief klant bij ons bent geweest Om je gegevens terug te kunnen vinden of om eventueel contact op te nemen
Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt Tot 3 jaar nadat je actief klant bij ons bent geweest Om je gegevens terug te kunnen vinden wanneer dat nodig is
Je locatiegegevens 26 maanden Maddyramsingh.nl analyseert je surfgedrag op de website om daarmee de website en aanbod van diensten te verbeteren
Gegevens over jouw activiteiten op onze website 26 maanden Maddyramsingh.nl analyseert je surfgedrag op de website om daarmee de website en aanbod van diensten te verbeteren
Internetbrowser en apparaat type 26 maanden Maddyramsingh.nl analyseert je surfgedrag op de website om daarmee de website en aanbod van diensten te verbeteren

Delen van persoonsgegevens met derden
maddyramsingh.nl verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. maddyramsingh.nl blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
maddyramsingh.nl gebruikt functionele en analytische cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. maddyramsingh.nl gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren.

Daarnaast maakt maddyramsingh.nl gebruik van cookies voor Google Analytics. De opties voor het delen van informatie is uitgezet, ip adressen worden geanonimiseerd en we hebben een verwerkingsovereenkomst met Google afgesloten. Daarmee voldoen we aan de richtlijnen van het College Bescherming Persoonsgegevens.
Deze gegevens worden enkel gedeeld met onze webdesigner die de gegevens inkijkt en voor ons analyseert. Wij gebruiken deze gegevens om het surfgedrag van onze bezoekers van de website in kaart te brengen voor eventuele verbeteringen.

Het bewaartermijn van je gegevens bij Google Analytics is 26 maanden.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies. Omdat wij geen trackingcookies plaatsen waarmee we je kunnen personaliseren hebben we geen expliciete toestemming nodig.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door maddyramsingh.nl en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@maddyramsingh.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

maddyramsingh.nl wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
maddyramsingh.nl neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@maddyramsingh.nl

Download het privacybeleid van Maddy Ramsingh >>