Be You, Love You. All ways, Always

(Alexandra Elle)

Lees hier wie Maddy Ramsingh is en kom meer te weten over haar achtergrond

Wie is Maddy Ramsingh

Mijn hele leven ben ik op zoek geweest naar onvoorwaardelijke liefde omdat ik dat niet heb meegekregen als kind.

Dat betekent niet dat ik zielig was of teruggetrokken. Integendeel. Ik was succesvol in mijn werk en had altijd veel sociale contacten. En toch voelde ik me nooit heel of genoeg.

Ik ben o.a. mede oprichter en mede-eigenaar geweest van een succesvolle Internationale onderneming met 55 medewerkers. Na de verkoop van dit bedrijf ben ik gestart als zzp-er en zelfstandig ondernemer. En altijd dacht ik dat anderen beter waren dan ik. Ondanks dat ik altijd een opdracht had en altijd werd teruggevraagd.

En die constante zoektocht naar onvoorwaardelijke liefde duurde voort. Ik kende het niet, kon niet echt liefde geven en ook niet goed ontvangen.

Omdat ik geen onvoorwaardelijke liefde hebt meegekregen van mijn ouders dacht ik dat ik mijn best moest doen om liefde te ontvangen. Dat ik het niet waard was om liefde te ontvangen en leefde ik vanuit schaarste op het gebied van zelfliefde en eigenwaarde.

Ondanks mijn drukke sociale leven was bij mij de uitdrukking van toepassing: Hurt people hurt people. Zodra het spannend werd schoot ik meteen in de verdediging of aanval. Of ik liep weg.

Ik ben gevallen en weer opgestaan, ik heb onzekerheid gekend en verdriet, geliefden verloren, regelmatig de verkeerde keuzes gemaakt en enorme obstakels overwonnen. De emoties die ik kreeg te verwerken waren vaak overweldigend en intimiderend.

Zo heb ik ook geleerd dat de enige onvoorwaardelijke liefde die altijd bij je is, dat is zelfliefde. Als je genoeg van jezelf houdt, dan kun je alles aan.

Vanaf mijn veertigste ben ik de processen gaan analyseren die mij sterker maakten. Die ben ik gaan verbeteren en heb ik tot praktische handvatten gemaakt. Deze inzichten deel ik graag met anderen. Zo kan ik je helpen om in je eigen kracht te staan.

Die bijzondere flow die alleen van jou is en waar je steeds bij kunt als je dat nodig hebt.

Wist je dat schuld en schaamte de grootste saboteurs zijn als het gaat om zelfliefde en eigenwaarde?

Ik ben opgeleid bij de School voor Coaching, Birkman Consultants, Tony Robbins Core 100, NTINLP en Marisa Peer (RTT).

Ik heb me gespecialiseerd in het weghalen van verdriet en oud zeer, schuld en schaamte. Zodat je weer van jezelf gaat houden, je eigenwaarde leert kennen en vol met zelfvertrouwen leeft.

Je leert om  jouw obstakels te doorbreken en de juiste stappen te gaan zetten. Zo ontwikkel je steeds meer zelfvertrouwen, zit je zoveel beter in je vel en (her)ontdek je jouw eigen krachtige talenten. Het wordt ook steeds makkelijker om duidelijke en krachtige keuzes maken. En er is weer ruimte om te groeien.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op
06-20 07 05 96 / info@maddyramsingh.nl

Maddy Ramsingh