Groepssessie Inner Child Healing

Ervaar direct meer zelfvertrouwen, minder angst en bovenal meer levensgeluk!

Groepssessie
Inner Child Healing

Ervaar direct meer zelfvertrouwen, minder angst en bovenal meer levensgeluk!

Jouw innerlijke kind wil gehoord worden

Veel mensen vinden zichzelf (bewust of onbewust) niet goed genoeg, niet interessant genoeg, niet belangrijk genoeg, niet slim genoeg, niet doortastend genoeg… Jij bezoekt deze pagina waarschijnlijk ook vanwege soortgelijke gevoelens. Haastig en al scrollend probeer je deze wirwar van gedachten, emoties en gevoelens een plek te geven, maar hoe werk je daadwerkelijk aan een oplossing? Wanneer je een verdrietige of pijnlijke ervaring niet goed verwerkt, levert dit langdurige klachten op. Zo ontstaat bijvoorbeeld PTSS. De klachten gaan dan niet vanzelf over…
Tijdens mijn groepssessie leer jij in een groep van maximaal 10 deelnemers deze trauma’s een plek te geven door middel van visualisatie, meditatie en specifieke methodes!

Leer jouw gevoelens te omarmen

Natuurlijk wil jij zo snel mogelijk een oplossing, want dat is een menselijke reactie. Toch is het beter om eerst terug te gaan naar de oorzaak. Voor de verwerking is het essentieel om te aanvaarden dat deze gevoelens vaak in de kindertijd ontstaan. Vechten is niet de oplossing. Helen is dat wel.

Herken jij de volgende punten?

Misschien gebeurden er andere dingen en had dit invloed op jouw jeugd. Hierdoor heb je emotioneel niet gekregen wat je nodig had als kind. En nu zijn we jaren verder…. Nog steeds hangt deze pijn als een blok aan je been. Het is nu tijd voor doelgerichte actie!

Geef het innerlijke kind de aandacht

Oude pijn, oud verdriet of trauma hoeft niet altijd groot te zijn. Het kan ook klein zijn en voelen als aanstellerij. Weet dan dat jouw lichaam en je emoties hetzelfde reageren op een groot trauma als op kleine teleurstellingen. Als je dit niet de emotionele aandacht geeft die het nodig heeft, dan houd je daar jouw hele leven lang last van. Trauma is wanneer je je in een situatie bevindt dat je wilt vluchten of vechten maar dat niet mogelijk is. Daarvoor in de plaats ging je bevriezen of je aanpassen aan de situatie. Dit geeft veel stress en blijft een trigger.

Op 3 februari organiseer ik de volgende groepssessie om verbinding te maken met je innerlijke kind, om deze te helen en de liefde te voelen die het gemist heeft.

Tijdens deze sessie:

De investering in jezelf voor deze groepssessie is  € 79,-

Zo houdt iedere deelnemer na afloop een beetje meer van zichzelf en van het leven!

Locatie: Oohm, Bekslaan 22, Vogelenzang
Datum: 3 februari 2023
Tijd: 13.00 tot 15.30 uur

Wacht niet langer… Het is tijd om ECHT van jezelf te houden.

Reviews

“Ik had niet verwacht dat het helen van mijn innerlijke kind zo een positiviteit en lichtheid in mijn leven zou brengen.”
(Annemiek)

“Ik kende het principe al van je innerlijke kind helen, maar dacht dat het zweverig was. Maddy met haar nuchtere manier maakt het makkelijk en toegankelijk. Het heeft mij enorm geholpen.”
(Alex)

“Ik voel me fijn, licht en energiek. De enorme last die ik op mijn schouders droeg, is verwerkt en losgelaten. Al na een sessie merkte ik een groot verschil en dit was de start van een helend en prachtig coaching traject.”
(anoniem)

Voor wie is deze groepssessie?

Deze sessie is voor iedereen die een begin wil maken om zijn of haar pijn of trauma’s uit de kindertijd te helen.

Herken jij deze emoties en gevoelens?

Wanneer jij dit ervaart, is het tijd om actie te ondernemen. Gun jezelf het geluk, het zelfvertrouwen en de innerlijke rust. Doe het niet voor een ander, maar voor jezelf.

Jij bent niet de enige…

Wees niet bang dat jij de enige bent die worstelt met deze thema’s. De feiten spreken voor zich.

  • Volwassenen die in hun jeugd misbruikt, mishandeld of verwaarloosd zijn, hebben aanzienlijk meer kans op chronische lichamelijke ziekten, al dan niet in combinatie met psychische problemen. Dat blijkt uit onderzoek van de VU en het Trimbos-instituut.

  • Naar schatting heeft 7,4% van de Nederlandse bevolking ooit in zijn of haar leven een PTSS gehad (8,8% van de vrouwen en 4,3% van de mannen). Tussen de 52% tot 81% van de Nederlanders maakt ooit in het leven een schokkende gebeurtenis mee.

  • Zo’n 15% van de Nederlanders heeft een traumatische gebeurtenis meegemaakt in zijn leven.

Jij staat er zeker niet alleen voor. Durf samen met de groep de eerste stap te zetten!

Ik bewandelde ook dit pad…

Mijn moeder gaf mij weg… Ik snap als geen ander hoe het is om je onzeker, alleen en niet goed genoeg te voelen. Inmiddels ervaar ik wel zelfliefde en geniet ik optimaal van het leven!

Deze levenskracht wil ik delen. Ik ben opgeleid bij de School voor Coaching, Birkman Consultancy, Tony Robbins Core 100, NTI NLP en Marisa Peer (RTT) en weet dat er niet maar één manier is om zelfvertrouwen te ontwikkelen.

Ik combineerde daarom de krachtigste methodes met elkaar, zodat jij in een relatief korte tijd al grote veranderingen doormaakt. Ik zie je graag bij de groepssessie!

FAQ

Vraag: Is deze groepssessie voor iedereen?
Antwoord:
Voor volwassenen die hun kindertrauma’s willen verwerken, onvoorwaardelijke liefde willen voelen en hun levensgeluk willen vergroten.

Vraag: Wat nou als ik iets niet wil delen tijdens de groepssessie?
Antwoord:
Je hoeft niets te delen. Je bent veilig en je mag doen waar jij behoefte aan hebt.

Vraag: Heb ik bepaalde basiskennis nodig?
Antwoord:
Nee, alleen de wil om jezelf te helpen is belangrijk. Ik leg tijdens de groepssessie alles rustig uit.

Zelfliefde Weekplan

Geef jij jezelf elke dag genoeg tijd en aandacht?
Of gaat alles en iedereen voor en kom jij op de laatste plaats?

Dit zelfliefde weekplan is een journal speciaal gemaakt om je te helpen herinneren dat jij een prioriteit in jouw leven bent.

A love long journey | Masterclass Zelfliefde

Maddy Ramsingh gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je de gratis meditatie te e-mailen en tips, inspiratie en activiteiten van Maddy Ramsingh.

Je kunt elk moment uitschrijven voor de nieuwbrief door op “unsubscribe” te klikken in de link in de footer van elke e-mail nieuwsbrief die je van ons ontvangt, of door een e-mail te sturen naar info@maddyramsingh.nl.

We behandelen je informatie zorgvuldig. Voor meer informatie over ons privacy beleid kun je kijken op onze website. Door in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met deze privacyverklaring.

Wat leuk dat je je aanmeldt voor de nieuwsbrief

Je ontvangt een paar keer per maand tips, inspiratie en leuke informatie over hoe je jouw zelfliefde kunt vergroten.

Gratis Meditatie voor meer Zelfvertrouwen

Download direct de meditatie op je computer, iPad of mobiel.
Je ontvangt ook binnen 15 minuten een link in je mailbox.

Maddy Ramsingh gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je de gratis meditatie te e-mailen en tips, inspiratie en activiteiten van Maddy Ramsingh.

Je kunt elk moment uitschrijven voor de nieuwbrief door op “unsubscribe” te klikken in de link in de footer van elke e-mail nieuwsbrief die je van ons ontvangt, of door een e-mail te sturen naar info@maddyramsingh.nl.

We behandelen je informatie zorgvuldig. Voor meer informatie over ons privacy beleid kun je kijken op onze website. Door in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met deze privacyverklaring.