Coaching

HAPPY BUSINESS, HAPPY LIFE

Zit je vast in je onderneming en weet je niet hoe je verder moet?
Gaat het niet zoals je wilt, maakt dat je moe en gestrest en mis je de vrijheid waar je zo naar verlangt?
Of wil je juist doorgroeien en heb je moeite met de juiste keuzes maken?

Ik ben Maddy Ramsingh, Business & Life coach, en ik help jou om (weer) happy te worden in je bedrijf en in je leven.  Wil je een verandering in je werkomgeving, werkwijze of je leven? Ik zou hier graag met jou over sparren, je inspireren en je houvast zijn.

JOUW BUSINESS OP JOUW MANIER

Succesvol ondernemen betekent kwaliteit boven kwantiteit stellen. Dat betekent dat je niet langer ‘druk’ gaat zijn, maar juist focus gaat aanbrengen in je bedrijf. Je gaat je energie beter verdelen en focust je op de dingen die er toe doen. Hierdoor creëer je meer rust in je hoofd kun je je beter concentreren op de hoofdzaken. Er is dan ruimte om je business voor jou te laten werken, en je hebt ook tijd voor je privé leven.

Ondernemen is in actie komen. Daarom beginnen we met een strategische sessie waarin we doelen stellen. In vier sessies reik ik je de handvatten aan om je bedrijf, je manier van werken en je leven te transformeren. Na afloop weet je precies hoe je dingen aan moet pakken en ga je zelf een werkwijze creëren waar je energie van krijgt. Je komt steviger in je schoenen te staan. Zo kan je business groeien.

lees over mijn werkwijze
bekijk de tarieven