A love long journey | Masterclass Zelfliefde

Online Masterclass

A love long journey

Mijn leven lang ben ik op zoek geweest naar onvoorwaardelijke reis. Dit voelde als een liefdes lange reis. Inmiddels ben ik erachter dat de enige onvoorwaardelijke liefde die altij bij je is, altijd beschikbaar is voor je, dat dit zelfliefde is.

Door zelfliefde begrijp je jouw eigenwaarde en daar krijg je zelfvertrouwen van.

Voor mij is dat een gouden driehoek

Ontwikkelen van Zelfliefde, Eigenwaarde en Zelfvertrouwen

Ik heb niet goed geleerd om van mezelf te houden. Normaal krijg je dat als kind mee van je ouders. Dat is bij mij niet goed gelukt. Ik had niet door dat ik vanwege het gebrek aan zelfliefde destructief was, een negatief zelfbeeld had, geen zelfrespect kon opbrengen en totaal geen zelfvertrouwen had ontwikkeld. Tijdens een van mijn sessies bij mijn coach kwam het AHA-moment. Ik houd niet genoeg van mezelf.

Denk jij ook zo over jezelf?

In mijn zoektocht om van mezelf te leren houden ontdekte ik dat er nog teveel mensen zijn die ook met een gebrek aan zelfliefde worstelen om welke reden of ervaring dan ook. Dat gaf geruststelling maar maakte me ook triest. De belangrijkste thema’s waar mensen dan tegenaan lopen zijn:

  • Ik ben niet goed genoeg (ook al voldoe ik aan alle eisen, een ander is vast veel beter)
  • Het is niet voor mij weggelegd (ik ben een dubbeltje en wordt nooit een kwartje)
  • Ik ben anders en andere mensen begrijpen mij niet (want niemand begrijpt waar ik mee worstel)
  • Ik schaam me zo voor wat ik heb gedaan
  • Ik voel me schuldig om de dingen die ik niet of niet goed genoeg doe.

Krijg kracht en energie

Al heel wat jaren besef ik hoe belangrijk het is om jezelf op de eerste plaats te zetten. Zelfs in een vliegtuig moet je in geval van nood eerst je eigen zuurstofmasker opzetten, pas daarna zorg je voor je kinderen en de andere mensen om je heen. Want als je goed voor jezelf zorgt, dan heb je alle kracht en energie om ook voor anderen te zorgen.

Leer van jezelf houden

Zo werkt dat ook met liefde. Als er overvloed aan liefde is voor jezelf is er ook genoeg voor anderen. Dan houd je energie en kun je bergen verzetten. Allemaal op een positieve en gelukkige manier. Zelfliefde kan ik jou ook leren. Het begint met de eerste stap. Ik heb een online masterclass ontwikkeld waarin ik je handvatten aanreik om de innerlijke kracht en liefde voor jezelf te laten groeien. Daarna houd ik op een regelmatige basis contact met je om je hierin verder te ontwikkelen. En waar je aandacht aan geeft, dat groeit. (“Where focus goes, energy flows” – Tony Robbins).

Ook jij bent geboren om je mooiste versie te zijn.

Masterclass

Dit ga je leren:

  • Zelfvertrouwen ontwikkelen
  • Visualiseren
  • Selftalk
  • Verhogen van je zelfbewustzijn
  • Kiezen

In deze masterclass laat ik je de kracht ondervinden van de dingen die je tegen jezelf zegt en de plaatjes in je hoofd over jezelf. Verder gaan we dieper in op het maken van keuzes en doen we een hypnosesessie en een meditatiesessie.

Wist je dat schuld en schaamte de grootste belemmeringen zijn voor je eigenwaarde en je zelfvertrouwen. Wat je ook gedaan hebt, je hoeft jezelf geen levenslang te geven.

Doe mee met de Online Masterclass Zelfliefde

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op
06-20 07 05 96 / info@maddyramsingh.nl

Maddy Ramsingh